Nieuwsbrief
Hier treft u alle edities aan van onze nieuwsbrieven; u kunt recente uitgaven van onze nieuwsbrieven downloaden.
 
Alubond® USA
Alubond® USA aluminium composiet panelen worden toegepast als gevelbekleding voor gebouwen en voor toepassing bij reclameborden, winkelinrichtingen en lichtbakken. Een breed scala aan kleuren en uitvoeringen waarborgen een brede inzetbaarheid. Moderne productietechnologieën garanderen een hoge kwaliteit en bovenal een scherpe prijs.
 
Dubond® USA
Aan de basis voor de Dubond producten staat de kennis en ervaring opgedaan met het produceren van Alubond. Een breed scala aan gelamineerde/verlijmde producten staan de architect, de aannemer en de gevelbouwer ter beschikking. Gebruikmakend van natuurlijke stoffen zoals hout, marmer en graniet biedt dit ongekende mogelijkheden.
 
Tornadoflow®
Deze door gepatenteerde buis met binnenvin structuur verbetert de warmteoverdracht bij het koelen of verwarmen van vloeistoffen en gassen tot wel 300%.
 
Extrusie
DV Products vertegenwoordigt verschillende extrusiebedrijven uit Griekenland, Duitsland en Turkije. Hierdoor kunnen wij altijd een passende leverancier vinden voor uw profielen.
 
Gietstukken
In samenwerking met een Taiwanese producent leveren wij gietstukken uit aluminium, staal maar ook uit kunststof. Een ruime ervaring in de fijnmechanische industrie en elektronica waarborgt een hoge kwaliteit en scherpe prijs.
 
Contact
Alle gegevens voor als u contact met ons wilt opnemen.
 
Informatie
Een eenvoudige manier om documentatie en informatie op te vragen.
 

 

  
Laatste nieuws