Wij geven kleur aan uw ideeŰn!

September 2004 Nummer 1
  

Inhoud
Alubond
Extrusie
Dubond
Aluminium 2004

 
Andere nieuwsbrieven


Alubond« USA
   

Alubond is producent van aluminium composiet panelen variŰrend in dikte van 1 tot 6 mm. en heeft een gevestigde reputatie in Amerika en het Verre Oosten. Door de uitbreiding van de productiefaciliteiten met een nieuwe fabriek in de Verenigde Arabische Emiraten is men nu ook in staat om in Europa haar distributienetwerk uit te breiden. DV Products is benoemd tot exclusief distributeur van Alubond« USA panelen voor de Benelux. 

Graag willen wij u informeren over het brede scala aan leverbare kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Gebruikmakend van hoogwaarde Kynar PVDF 500 coating kan 10 tot 15 jaar garantie verstrekt worden. Ook zijn de Alubond« USA panelen ook leverbaar in een hittebestendige uitvoering die ruimschoots voldoet aan de geldende ASTM normen.

Klik hier voor het downloaden van de brochure op onze website of klik op deze link voor het aanvragen van documentatie per post.

  

Aluminium 2004 beurs te Essen (D),
22 - 24 september 2004

In samenwerking met Alubond zal DV Products aanwezig zijn op deze grootste aluminiumbeurs van Europa. In samenwerking met het Aluminium Centrum maakt DV Products deel uit van het Holland Paviljoen. U vindt ons in hal 3 - stand 3L50. Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze stand klik dan hier en type als onderwerp in "ALU 2004 - afspraak maken". Wij nemen dan direct contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wilt u zich niet vastleggen dan staat de koffie altijd klaar.

Voor meer info over de beurs verwijzen wij graag naar:
www.aluminium-messe.com


Dubond« USA
 

Onder de naam Dubond brengt DV Products een aantal producten op de markt die gebaseerd zijn op de kennis en ervaring opgedaan met de productie van de Alubond composiet panelen. Gebruikmakend van bewezen productietechnieken kan men aluminium panelen leveren bestaande uit ACP- of sandwichpanelen met een natuurlijke toplaag. Hier kunt u denken aan 36 verschillende kleuren marmer en granito maar ook aan natuurlijk echt houtfineer. In combinatie met Magnelite hittebestendige constructiepanelen de ideale afwerkingsplaat bij renovaties. Licht in gewicht en economisch zeer interessant.

Tevens zal DV Products een programma aan systeemplafonds op de markt brengen die u rechtstreeks vanaf de producent kunt betrekken. Deze systemen kunnen zowel met board- en aluminiumpanelen geleverd worden. Bij de aluminiumpanelen is het mogelijk om deze 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe producten die binnekort op de Nederlandse en Belgische markt beschikbaar worden klik dan hier voor meer informatie. Zodra de volledige documentatie beschikbaar is bent u de eerste die het zal ontvangen. 

 
Extrusie
  

Met bijna 20 jaar ervaring in de verkoop van geŰxtrudeerde halffabrikaten weet DV Products als geen ander aan welke eisen een profiel moet voldoen. Deze ervaring wordt ingezet om uw belangen en die van de continu´teit in uw productieproces te waarborgen. Met onze ervaring als product- en accountmanager is DV Products volledig op de hoogte van gangbare logistieke en kwaliteitsprocessen en de kwetsbaarheid hiervan. Om deze reden zijn alle leveranciers minimaal ISO 9001 gecertificeerd en zijn er kwaliteitsaudits uitgevoerd.

De leveranciers van DV Products hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken waardoor er een overlap ontstaat en wij u te allen tijde een passende aanbieding kunnen maken.
DV Products BV - Postbus 2440 - 7302 JG Apeldoorn - tel. 055 323 09 50 - fax 055 323 09 49 - www.dvproducts.nl

Indien u geen nieuwsbrieven van DV Products meer wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail met als onderwerp 'Afmelden nieuwsbrief '.