DV Products - uw aluminium totaalleverancier!

September 2004 Nummer 3
  

Inhoud
Extrusie
Gietstukken
Aluminium 2004

  

 
Andere nieuwsbrieven


Extrusie
   

Met bijna 20 jaar ervaring in de verkoop van geŰxtrudeerde halffabrikaten weet DV Products als geen ander aan welke eisen een profiel moet voldoen. Deze ervaring wordt ingezet om uw belangen en die van de continu´teit in uw productieproces te waarborgen. Met onze ervaring als product- en accountmanager is DV Products volledig op de hoogte van gangbare logistieke en kwaliteitsprocessen en de kwetsbaarheid hiervan. Om deze reden zijn alle leveranciers minimaal ISO 9001 gecertificeerd en zijn er kwaliteitsaudits uitgevoerd. 

De leveranciers van DV Products hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken waardoor er een overlap ontstaat en wij u te allen tijde een passende aanbieding kunnen maken.

  

Aluminium 2004 beurs 
te Essen (D),
22 tot 24 september 2004

In samenwerking met Alubond zal DV Products aanwezig zijn op deze grootste aluminiumbeurs van Europa. In samenwerking met het Aluminium Centrum maakt DV Products deel uit van het Holland Paviljoen. U vindt ons in hal 3 - stand 3L50. Wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze stand klik dan op deze link en typ als onderwerp in "ALU 2004 - afspraak maken". Wij nemen dan direct contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wilt u zich niet vastleggen dan staat de koffie altijd klaar. 

Voor meer info over de beurs verwijzen wij graag naar: www.aluminium-messe.com 
 


Gietstukken
   

Gietstukken van aluminium, staal en kunststof kunnen geleverd worden via de partners van DV Products in Taiwan. 

In nauwe samenwerking met een Nederlandse agent vertegenwoordigd DV Products een producent van zeer hoogwaardige onderdelen. Deze worden toegepast in de elektronica-industrie waarbij vooral de mogelijkheden van nabewerkingen, anodiseren, poederlakken of verchromen u een groot economisch voordeel biedt. 

Voor meer algemene toepassingen zal DV Products de Nederlandse markt verder gaan bewerken. Vraagt u om een brochure of stuur ons een aanvraag.

  

DV Products BV - Postbus 2440 - 7302 JG Apeldoorn - tel. 055 323 09 50 - fax 055 323 09 49 - www.dvproducts.nl

Indien u geen nieuwsbrieven van DV Products meer wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail met als onderwerp 'Afmelden nieuwsbrief '.